Boudoirfotografie

 Boudoir… wat is dat nu juist?

Boudoirfotografie is een sexy uitdagende fotoreportage voor iedere vrouw die eens de glamour ervaring van een fotoshoot wilt meemaken. Je bent een vrouw, je bent mooi. Dat leggen we vast op camera, en dit allemaal een tikje ondeugend …

Met een boudoirshoot bij De Sutter Photography beleef je een ongelooflijke ervaring.

Het is de ultieme “diva ervaring” voor iedere vrouw .

Wat kan je verwachten?

Tijdens de fotoshoot maken wij stijlvolle foto’s van jou in lingerie in diverse poses. Een tikkeltje gewaagd kan, met de illusie van bloot. Het is een boost voor je zelfvertrouwen.

Het is een ervaring die je nooit meer zult vergeten!

Wij creëren een omgeving in de fotostudio waar jij je bijzonder op je gemak zult voelen. We benadrukken je mooiste lichaamsdelen. Alles waar je minder blij mee bent beperken we tot een minimum. Iedere vrouw kan prachtig worden gefotografeerd ongeacht je leeftijd en of je nu dik, dun, groot of klein bent.

Wil je het plaatje compleet? Laat je dan bij ons professioneel maquilleren. Voor deze extra service vragen we een kleine meerprijs.

De foto’s worden genomen in onze kleine maar gezellige studio, alles in een discreet en huiselijk kader. We maken een prachtige serie van je door professionele foto’s te maken met de mooiste poses, belichting en digitale retouche.

We laten je de fotoshoot beleven als een feestje!

 


Alle afbeeldingen op deze website zijn eigendom van
De Sutter Photography. (Alle rechten voorbehouden)

 

A different view.