Boudoir/modelfotografie

Modelfotografie, hoezo, ik ben toch geen model?!

Met modelfotografie bedoelen we een fotoshoot al dan niet op locatie waarbij we jouw beste troeven laten uitkomen. We vullen jouw portfolio met beelden die we voorafgaand bespreken. We hebben een uniek eenvoudig concept ontwikkeld om “voorbeelden” van de door jou gewenste shoot te sharen. Wens je jouw social media te laten boosten? Wens je jezelf eens te verwennen met een op en top reportage waar jij de stér bent, een echt model? Dan ben je op het juiste adres. We maken een afspraak, komt bij ons op kantoor langs om alles te bespreken en we plannen een shoot. Na de shoot worden alle door jou geselecteerde beelden volledig digitaal bewerkt. We halen het mooiste in jou naar boven!

Als voorbeeld kan u hieronder beelden van Nele haar shoot terugvinden. We werkten reeds met verschillende modellenbureaus samen. Beelden werden al gepubliceerd op o.a. de site van people-choice.

 Boudoir… wat is dat nu juist?

 

Boudoirfotografie is een sexy uitdagende fotoreportage voor iedere vrouw die eens de glamour ervaring van een fotoshoot wilt meemaken. Je bent een vrouw, je bent mooi zoals je bent. Dat leggen we vast op camera, en dit allemaal een tikje ondeugend in een romantische sfeer. Dit is misschien wel hét originele cadeau voor jouw partner.

Met een boudoirshoot bij De Sutter Photography beleef je een ongelooflijke ervaring.

Het is de ultieme “diva ervaring” voor iedere vrouw.

 

Wat kan je verwachten?

We hebben een uniek eenvoudig concept ontwikkeld om “voorbeelden” van de door jou gewenste shoot te sharen met ons.
Zo kunnen we ontdekken wat jij wenst, een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

We maken een afspraak, komt bij ons op kantoor langs om alles te bespreken en we plannen een shoot.

Wij bouwen een  fotostudio op de door jou gewenste locatie. Jij kiest de locatie waar jij je bijzonder op je gemak zult voelen.  Dit kan bij u thuis, in onze studio, op hotel enz… We benadrukken je mooiste delen van jouw lichaam. Tijdens de fotoshoot maken wij stijlvolle foto’s in diverse poses. Een tikkeltje gewaagd kan, maar steeds smaakvol en zonder veel bloot te geven. Het is een boost voor je zelfvertrouwen. Iedere vrouw kan prachtig gefotografeerd worden, ongeacht je leeftijd en of je nu dik, dun, groot of klein bent.

 

Na de shoot worden alle door jou geselecteerde beelden volledig digitaal bewerkt.

Wil je het plaatje compleet? Laat je dan bij ons professioneel maquilleren. We werken met verschillende professionele partners samen en helpen je op weg.

We laten je de fotoshoot beleven als een feestje!

 


Alle afbeeldingen op deze website zijn eigendom van
De Sutter Photography. (Alle rechten voorbehouden)