DS Photobooth

De photobooth is dé trekpleister op jouw huwelijksfeest, event, communie, verjaardag, “sweet sixteen-party”, enz…
Gasten kunnen een foto van zichzelf maken en onmiddellijk als aandenken mee naar huis nemen en/of ontvangen de foto’s in hun mailbox!

We beschikken over 2 booth’s, beiden dezelfde functies, maar een andere look! “The classic” is de witte booth en “the woody” de houten booth. Klik op de diashow hieronder voor meer foto’s.

Het principe van de photobooth is dit van een fotohokje, maar dan zonder het hokje. Jullie gasten staan of gaan zitten voor de photobooth en nemen 3 foto’s van zichzelf. Het fotostrookje komt meteen uit het toestel. (Als deze optie werd gekozen.)

Bovenaan staan de foto’s van jullie gasten, met er onder een gepersonaliseerde boodschap. Dit kan een fotootje van jullie als trouwers met jullie trouwdatum en een bedankingsboodschap zijn, maar dat kan ook jouw logo van jouw bedrijf zijn.

Bovendien krijgen jullie achteraf alle foto’s in digitale vorm. Zo kan je zelf nog een mooi foto-album samenstellen of deze gebruiken voor marketing-doeleinden op sociale media.

De photobooths worden geleverd met een setje stijlvolle ‘props’ : toffe attributen zoals een brilletje, hippe snorren, rode lippen, een hartje, hoedje, enz… Uiteraard mag je ook eigen accessoires toevoegen voor nog meer plezier!

De booths worden steeds met een achtergrond geleverd. U kan de keuze maken (afhankelijk van de beschikbaarheid) tussen de gold of silver-achtergrond.

De photobooths zijn gebouwd met een professionele spiegelreflexcamera, te herkennen aan het ‘grote’ gat boven het scherm. Daardoor zijn de foto’s van hoge kwaliteit. Geen webcams met een lage resolutie maar echte foto’s dus! Fotozuilen met webcams kan je herkennen het kleine gaatje boven het scherm.

De photobooths zijn verstelbaar in 2 hoogtes, deze kan dus voor staand of zittend gebruik worden opgezet, ofwel voor volwassen en kids!

We werken met 3 formules. Van basic tot full option, altijd topkwaliteit.

Meer info? Klik hier!