DS Stretchluifels

Als fotograaf onderga je soms allerhande weersomstandigheden ondergaan voor, tijdens of na een shoot. Omdat hevig zonlicht of regenval niet altijd even praktisch zijn om de geknipte beelden te maken, hebben we een revolutionair systeem van stretcheluifels/tenten ontworpen. Ook ontwikkelden we deze om, coronagewijs, onze studioruimte in open lucht, veilig, met de nodige verluchting te werken.

Omdat ik veel vraag kreeg naar dit topproduct kan je dit bij wijze van pop-upstore bij ons kopen. Zo is deze kwaliteitsvolle, design en bohemian-style allweather-luifel ideaal voor collega fotografen maar ook voor particulieren.

De materialen zijn ultra sterk en bijzonder kwaliteitsvol, om maar van de zomerse uitstraling te zwijgen. Originele, professionele en betaalbare luxe in uw tuin.

Deze luifels bannen elke zonnestraal en elke regendruppel. Zowel losstaande als muurbevestigde luifels zijn mogelijk.

Als onderstaand voorbeeld tonen we graag hoe we onze tuinkamer (bureel De Sutter Photography) hebben uitgerust met en muurmodel van 3 op 5 meter.

Contacteer ons gerust met uw plannen, we werken graag rechtstreeks met de constructeur een oplossing op maat uit. De levertijd bedraagt, afhankelijk van het project, gemiddeld een 4-tal weken gezien alles op maat gemaakt wordt. Mail ons gerust via deze link!