Exclusieve huwelijksfotografie

Bij één van de mooiste dagen uit jullie leven hoort natuurlijk ook een prachtige fotoreportage.

En dan boek je beter deze specialist! En dat kan al vanaf 499 euro! We zijn vooral in België actief maar gaan ook graag in het buitenland met u mee! Zo gingen we al meerder malen naar Ibiza. 

We vallen op met onze unieke manier van fotobewerking en kleurrijke digitale ontwikkeling van foto’s. Een stijl als geen andere…

Met heel wat ervaring in binnen en buitenland  maken we een topreportage van jullie fantastische dag.

Ik werk op een unieke manier, geen enkele andere fotograaf deed mij dit voor… Geen bandwerk, maar een zeer persoonlijke aanpak.

Om onze unieke en heel persoonlijke manier van werken kunnen te hanteren we een numerus clausus in het aantal huwelijken dat we verzorgen per jaar. Zo bewaren we de kwaliteit dat uw huwelijksdag verdiend. We werken dus op een zeer exclusieve manier.

U kan rekenen op een heel persoonlijke aanpak en unieke service.  We staan in aanloop van uw dag 7/7 en 24/24 uur ter uwer beschikking.  Ook na de dag zelf nemen we regelmatig contact met u op om aan al uw noden te kunnen voldoen.

Ik licht een tipje van de sluier op…

Om stressless naar jullie huwelijk toe te kunnen leven en om al jullie wensen kenbaar te kunnen maken ontmoeten we elkaar vooraf eens in onze tuinkamer. We doen er onze unieke manier van werken uit de doeken via een presentatie van +/- 30 minuten.

Tijdens deze voorstelling zullen jullie ontdekken dat ik op een totaal andere manier werk dan andere fotografen. Veel meer op maat, veel persoonlijker, en veel beter voorbereid.

Indien er een “klik” is en we besluiten met elkaar in zee te gaan overlopen we samen  jullie dag eens en bespreken wat jullie al dan niet wensen.

We maken een gemeenschappelijk bord aan via een onlineplatform. Zo kunnen jullie mij aantonen wat jullie smaak is.

We overlopen de volledig vrijblijvende extra’s waar jullie beroep kunnen op doen. Een printservice ter plaatse op jullie feest waarbij iedereen een bedankingskaart ontvangt met een foto van op de shoot zelf is bijvoorbeeld een bij te boeken extra.

Ik ga vooraf de fotolocaties checken en hou jullie steeds op de hoogte.

Net voor jullie grote dag neem ik nog eens contact met jullie op, we overlopen alles nog eens kort.

Op de dag zelf voeren we alles zoals vooraf hebben overlopen en besproken.  Geen verrassingen voor jullie.

We bezorgen jullie de foto’s digitaal, ja kan opteren om ze via een (kosteloze) email-link te ontvangen of om ze op een stick te plaatsen.

Alle digitaal bewerkte foto’s hebben een hoge resolutie en bevatten geen watermerk. Jullie ontvangen ALLE foto’s, we werken niet met aantallen. Jullie zullen een paar 100 foto’s ontvangen. 2000 foto’s bij All in formule is heel gewoon bij ons.

UNIEK :

We gebruiken op het einde van het fotomoment steeds enkele rookfakkels. Deze zorgen voor unieke beelden! Ook daarvoor rekenen we geen meerkost aan!

Als kers op de taart bieden we jullie de mogelijkheid aan om een uniek, met de hand gemaakt, kunstwerk, dat gans jullie dag omvat, aan te kopen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

We beschikken over verschillende pakketten, van het officiële gedeelte tot en met het avondfeest. Steeds tot in de puntjes verzorgd en voor ieders budget.

Klik hier voor onze pakketten te ontdekken!

Alles is mogelijk! Een shoot op het verlovingsfeest, vrijgezellenavond, schieting… zelfs op jullie huwelijksreis!

Wil je een studioshoot voor jouw gasten op jouw trouwfeest, … i.p.v. een fotobooth?
Dan hebben wij dé ideale oplossing!
We zetten in een korte tijd een studio op in jouw feestzaal! Alle gasten kunnen dan op de foto bij bij het binnenkomen of tijdens het feest…

Vragen? Een offerte laten opmaken? Contacteer ons hier!


Alle afbeeldingen op deze website zijn eigendom van
De Sutter Photography. (Alle rechten voorbehouden)